دستگاه گریل-کادو

نکاتی که باید درباره دستگاه گریل یا کباب توری بدانید!

نکاتی که باید درباره دستگاه گریل یا کباب توری بدانید!

گریلینگ، به معنای پخت غذا با استفاده از توری مخصوص کباب کردن و یا دستگاه گریل است. جالب است بدانید که ما می توانیم هر چیزی را (از انواع سبزیجات و گوشت، تا میوه ها و غذاهای دریایی) گریل کنیم. اگر شما اصول اولیه­ ی گریل کردن را یاد بگیرید، می توانید همچون یک آشپز حرفه ای کباب کنید.

اجازه دهید این نکات را به شکل معکوس با هم مرور کنیم:

  1. انتخاب یک گریل یا سیخ شبکه ای مناسب

دستگاه گریل-کادو

 

شما ممکن است در حال حاضر نیز یک دستگاه گریل و یا یک ماهی تابه گریل خریداری نموده باشید. در عین حال، اگر شما در روند خرید گریل قرار دارید، باید چند نکته را مد نظر قرار دهید:

فکر می کنید چه نوع از مواد غذایی را گریل خواهید کرد؟ بسیاری از وعده های غذایی خانواده و یا تنها باربکیوهای تابستانی؟

چه مقادیری از مواد غذایی را با گریل طبخ خواهید کرد؟

بودجه شما ممکن است در انتخاب مورد نظرتان تعیین کننده باشد. اگر شما تنها گاهی اوقات و فقط مقادیر اندکی از گوشت و مواد غذایی را گریل می کنید، یک گریل زغالی قابل حمل می تواند برای نیازهایتان کافی باشد.

گزینه دیگری که برای خرید گریل در اختیار دارید، گریل درب دار (یا تحت پوشش) است. این گریل ها به گرما اجازه می دهند که در فضای داخل باقی بماند. به این ترتیب، غذا به طور مساوی طبخ شده و مرطوب باقی خواهد ماند.

دستگاه گریل های گازی، بهترین گزینه های موجود می باشند. آنها به سرعت روشن و آماده می شوند، از کنترل حرارت دقیقی برخوردار هستند، می توانند در تمام طول سال به آسانی مورد استفاده قرار گیرند، و همچنین پخت و پز و تمیزکاری آن بسیار راحت تر است.

  1. ابزارهای لازم برای انجام درست کار

دستگاه گریل-کادو

 

در فرایند گریل، ابزار زیادی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما نحوه انتخاب همان ابزارها می تواند تفاوت بالایی در کیفیت نتایج پایانی داشته باشد.

ظروف دسته بلند، مانند انبر یا برس مخصوص چرب کردن گوشت، برای جابجا کردن یا بلند کردن غذاها از روی قفسه بسیار داغ گریل مورد استفاده قرار می گیرد.

یکی از ابزارهای موجود دیگر، دماسنج گوشت است. این وسیله، بهترین راه برای تعیین درجه حرارت گوشت و مرغ به شکل امن می باشد. همچنین، برای حفاظت از دست و ساعد خود و برای جلوگیری از سوختگی، بهتر است از دستکش های ضخیم و قطور استفاده نمایید.

در زمان گریل یا کباب کردن گوشت و برای کمک به شعله ور شدن آن، از تابه فویلی فلزی یا یکبار مصرف استفاده کنید. برای این کار، ظرفی به عمق ۱ تا ۵/۱ اینچ و در حدود ۳ اینچ بزرگتر از هر دو طرف گوشت را برای خود انتخاب کنید.

یک ابزار مفید دیگر عبارت است از سبد سیمی لولایی. این وسیله برای نگه داشتن غذاهای ظریف تری مانند ماهی، حلزون، و سبزیجات طراحی شده اند.

گاهی اوقات، برخی از ابزار ساده می توانند بهترین راه برای صرفه جویی در زمان شما باشند. سیخ کباب، یکی از ضرورت های موجود به شمار می رود. برای انتخاب سیخ مناسب، از سیخ بامبو (همیشه آن را برای جلوگیری از سوخته شدن، قبل از استفاده در آب بخیسانید) یا فلزی کمک بگیرید.

  1. امنیت کار با گریل

همیشه اطمینان حاصل کنید که گریل شما بر روی یک سطح جامد و امن قرار دارد. همچنین، برای روشن کردن گریل، آموزش لازم را از یک فرد متبحر ببینید. با ویژگی ها و نحوه کار با گریل خود آشنا شوید.

یک گریل زغالی، به تعداد معینی از زغال برای برخورداری از یک آتش خوب نیاز دارد. و شما همچنین باید وضعیت باد، دمای هوا، و رطوبت محیط را نیز در نظر بگیرید. به طور تقریبی می توان تخمین زد که در حدود ۳۰ عدد زغال برای گریل یک پوند گوشت در شرایط آب و هوایی خوب، کافی و مناسب می باشد.

در یک گریل گازی، باید برای جلوگیری از تجمع گاز، از باز بودن درب اطمینان حاصل کنید. برای روشن کردن گاز، اگر یک گریل با جرقه زن خودکار دارید، احتمالا باید یک مشعل خاص را روشن کنید. اگر شما باید گریل را از طریق سوراخ اشتعال روشن کنید، و این وسیله بلافاصله روشن نمی شود، مکررا برای روشن کردن آن تلاش نکنید. در عوض، مشعل را خاموش کرده و منتظر شوید گاز خارج شده، و پس از چند دقیقه، مجددا تلاش کنید.

  1. هر ماده غذایی را به شکل مناسب خود گریل کنید.

دستگاه گریل-کادو

 

شما نمی توانید (و نباید) یک استیک را درست مثل یک ماهی گریل کنید. شما باید اصول پخت استیک را بدانید. اندازه و نوع ماده غذایی، نیاز به حرارت مستقیم یا غیر مستقیم را تعیین می کند. برای مثال، استیک به گرمای مستقیم و قرارگیری مستقیم بر روی منبع گرما نیاز دارد.

برای گریل غیر مستقیم، شما باید کاور یا پوشش گریل را بسته و به ماده غذایی مورد نظر اجازه دهید تا برای یک زمان طولانی تر و در دمای پایین تری گریل شود.

  1. درجه حرارت گریل

دستگاه گریل-کادو

 

حفظ یک دمای مناسب، منجر به دستیابی به نتایج گریل بهتری خواهد شد. هر چه غذای مورد نظر به پخت بیشتری نیاز داشته باشد، به همان اندازه هم باید از دما و حرارت پایین تری برای گریل استفاده شود.

از بلند کردن و برگرداندن درب به جای خود خودداری کنید، چرا که این کار می تواند درجه حرارت داخل دستگاه گریل را به شدت تغییر دهد. کنترل درجه حرارت گریل های گازی، به سادگی و تنها با تغییر تنظیمات از طریق یک یا چند دکمه امکان پذیر است. اما پخت و پز با گریل زغالی کمی سخت تر خواهد بود. به همین دلیل، استفاده از یک ترمومتر یا دماسنج گریل می تواند سرمایه گذاری بسیار خوبی باشد.

  1. افزودن چاشنی های مختلف

عطر و طعم دودی و خوشمزه ای که یک غذای کباب شده­ ی مناسب دارد، به دستور پخت و به همان اندازه هم به روند پخت آن بستگی دارد. شما باید برای دستیابی به یک طعم اسموکی یا دودی دلخواه، و همچنین میزان شیرینی، تردی، خامی، برشتگی، و یا تندی گوشت، غذای دریایی، یا سبزیجات و میوه­ ی گریل شده، خلاقیت به خرج داده و بر اساس علایق خود عمل کنید.

شما می توانید مواد خام غذای خود را با یک چاشنی پوشانده، آن را در مایع طعم دهنده خیسانده، و یا با یک سس منحصر به فرد صرف نمایید. برخی از این چاشنی ها به منظور افزایش طعم، برخی برای ترد کردن ماده غذایی، و برخی برای غذای گریل شده به کار می روند. پس بهتر است فرایند طبخ مورد نظر و مناسب با علایق خود را انتخاب کرده و سپس، حتما از تجربه­ های خود درس بگیرید.

منبع: crownverity

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *