دستگاه گریل-کادو

نکاتی که هر مبتدی باید درباره نحوه گریل کردن غذاهای کبابی با دستگاه گریل بداند!

نکاتی که هر مبتدی باید درباره نحوه گریل کردن غذاهای کبابی با دستگاه گریل بداند!

در این مطلب، می توانید با آموختن نحوه طبخ پنج غذای خوش طعم و مقوی با دستگاه گریل ، اوقات تابستانی خوشایندی را با خانواده و دوستان خود تجربه کنید. شما با یادگیری دستور العمل های این غذاهای اصلی، می توانید این دستور العمل ها را با توجه به نیازها و سلایق غذایی خود تغییر داده و بهبود بخشید. ماهی تابه گریل وسیله ای برای یک آشپزی لذت بخش است.  شما می توانید از دستگاه گریل هم برای گریل کردن استفاده کنید اما شما باید قبل از استفاده از دستگاه گریل نکاتی را در مورد آن بدانید.

دستور العمل های گریل ارائه شده در این مطلب برای مرغ کبابی، میگوی کبابی، فیله گوشت کبابی، مارچوبه کبابی، و ذرت کبابی با دستگاه گریل، به خوبی مورد بررسی قرار گرفته و می توانند بهترین (و البته خوشمزه ترین!) نتیجه را به شما ارائه دهند.

  1. مرغ کبابی

دستگاه گریل-کادو

غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند از انواع مختلفی برخوردار است، مثلا یک پنینی مرغ و پستو می تواند غذایی لذیذ باشد اما مرغ کبابی غذایی لذیذ و کاملا متفاوت خواهد بود. شما باید در حین به کارگیری دستور العمل تهیه مرغ کبابی، دو نکته مهم را مد نظر قرار دهید: اول این که باید تکه های مرغ را تا زمانی که سطح آن از ضخامت یکنواختی برخوردار شود بکوبید، و دوم این که آن را در یک چاشنی مناسب بخیسانید. هر دوی این ترفندها می توانند از طبخ یک سینه مرغ کبابی خشک و بیمزه پیشگیری کنند.

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در این دستور غذا مورد توجه قرار گیرد، استفاده از یک ترکیب چاشنی مناسب برای طعم دار نمودن مرغ می باشد. این ترکیب، از مخلوطی از عسل، سرکه، و ادویه های مختلفی برای افزودن به آب نمک استفاده کرده و به عنوان یک لعاب پوششی به کار گرفته می شود. چنین ترکیبی می تواند طعم و رنگ سینه مرغ را قبل از کباب کردن بهبود بخشد. همچنین، اعمال آن قبل از سرو مرغ کبابی، می تواند طعم و رنگ غذا را بهبود دهد.

تهیه یک مرغ کبابی ترد و خوش طعم، به توانایی و تبحر تقریبا بالا و مناسبی در امر آشپزی نیاز دارد. شما باید این تبحر را با تکرار روند طبخ و استفاده از سطوح مختلف حرارت برای پخت و گریل مستقیم و غیر مستقیم به دست آورید. اگر بتوانید این غذا را به خوبی تهیه کنید، پس می توانید هر غذای دیگری (از جمله همبرگر) را با موفقیت و با استفاده از دستگاه گریل طبخ نمایید.

  1. میگوی کبابی

دستگاه گریل-کادو

میگو یک آنتی اکسیدان قوی است. اصلی ترین نکته در روند طبخ این غذا، زمان بندی است. این مرحله، برای دستیابی به یک میگوی کبابی آبدار و خوش طعم لازم و ضروری است. همچنین، یک چاشنی مناسب می تواند میگو را نرم و ترد کرده و در عین حال، به عنوان یک سیستم تزریق عطر و طعم به میگوها عمل کند. برای دستیابی به یک ترکیب مناسب برای چاشنی و برخورداری از غذایی با عطر و طعم تازه، بهتر است از مخلوط آب لیمو، نعناع، و سیر استفاده نمایید. توصیه می شود میگوها را به مدت ۳۰ دقیقه در این مخلوط بخوابانید، اما حتی ۱۰ دقیقه نیز می تواند تفاوت قابل توجهی را در بافت و عطر و طعم میگوهای کبابی ایجاد نماید.

نکته قابل توجه در مورد زمان بندی طبخ میگوی کبابی این است که شما به زمان بسیار اندکی برای پخت واقعی نیاز دارید. در واقع، در طول چهار دقیقه یا کمتر می توانید به یک میگوی برشته دست یابید. این امر می تواند یک گزینه مثبت برای انتخاب غذا (به خصوص در زمان هایی که وقت زیادی برای پخت و آماده سازی غذا ندارید) به شمار رود.

  1. فیله گوشت کبابی

دستگاه گریل-کادو

شما می توانید فیله گوشت کبابی را در کمتر از یک ساعت طبخ و آماده سرو نمایید. شما همچنین می توانید این غذا را با یک سالاد دلچسب، ساندویچ های مختلف، و سبزیجات کبابی طبخ کنید. فیله گوشت کبابی، انتخاب بسیار بهتر و سالم تری نسبت به همبرگر به شمار می رود. می توانید با دستگاه گریل یک استیک خوشمزه با قارچ بپزید.

علاوه بر این، طعم و مزه این غذا هم می تواند با استفاده از یک دستور خاص، بسیار مناسب باشد. شما می توانید این غذا را با یک چاشنی خشک شامل پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز دودی، و شکر قهوه ای ترکیب نمایید. وقتی که غذا طبخ می شود، شکر قهوه ای برشته شده، گوشت را با یک روکش درخشان و برشته پوشانده، و اجازه می دهد که بخش داخلی گوشت کاملا آبدار باقی بماند.

  1. مارچوبه کبابی

دستگاه گریل-کادو

مارچوبه، یکی از سبزیجات خوش طعم و مقوی به شمار می رود که باید در یک روند سریع با حرارت بالا طبخ شود. به همین دلیل، مارچوبه کبابی (به خصوص در فصل بهار)، یکی از سبزیجات کبابی مورد علاقه بسیاری از افراد به شمار می رود. مارچوبه کبابی، می تواند آن را ترد کرده و در عین حال، طعم لذت بخش مارچوبه را حفظ کند.

تغییراتی که بعد از قرار گرفتن در معرض حرارت و گریل شدن در مارچوبه رخ می دهد، بسیار آشکار و جذاب است. این گیاه سبز با حرارت بالای دستگاه گریل متحول شده و به جای آن، با یک خوراکی نرم و ترد، و با عطر و طعم دلپذیر مواجه خواهید شد. شما می توانید در این دستورالعمل، مارچوبه ها را با مخلوطی از آب لیمو، نمک، و روغن زیتون بپوشانید.

 مارچوبه کبابی، می تواند یکی از ملزومات همیشگی غذاهای کبابی (و یا حتی غیرکبابی) شما باشد. دلیل این امر، مزایا و اثرات دراز مدت این گیاه است. هنگامی که مارچوبه گریل شود، طعم دودی و جذاب گریل به این گیاه منتقل شده و می توان از آن در وعده های مختلف غذایی در طول هفته لذت برد. به همین دلیل، بهتر است یک ظرف بزرگ مارچوبه را در یک وعده گریل نموده و به عنوان بخشی از وعده های غذایی در کل طول هفته صرف کنید.

  1. ذرت کبابی

دستگاه گریل-کادو

فصل تابستان بدون ذرت شیرین کبابی، هیچ جذابیتی ندارد! ذرت را می توان به اشکال و روش های گوناگونی صرف نمود. اما سرو آن به صورت کبابی از جذابیت منحصر به فردی برخوردار است. ذرت را تقریبا می توان به همان شیوه گریل مارچوبه تهیه نمود. این کار، بهترین طعم و مزه را به ذرت بخشیده، آن را شیرین تر کرده، و عطر و طعمی را به ذرت خواهد بخشید که حتی بهتر از طعم واقعی آن خواهد بود.

می توان گفت که روش های مختلفی برای گریل ذرت وجود دارد (با پوسته یا بدون پوسته، با آب نمک یا بدون آب نمک، خام یا از قبل پخته شده). تمام این روش ها می تواند به یک نتیجه نهایی خوش طعم منجر شود. البته، تمام این روش ها در واقع تحت الشعاع یک امر قرار دارد: خوب یا بد بودن کیفیت ذرتی که می خواهید کباب کنید. بنابراین، اگر شما از یک محصول تازه و آبدار استفاده کنید، می توانید به ذرت کبابی خوش طعم و آبداری نیز دست یابید. برای این که بتوانید از یک ذرت کبابی ترد و خوشمزه لذت ببرید، بهتر است تنها از محصولات تازه استفاده نمایید.

منبع: thekitchn

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *