پخت بلال _ کادو

چند روش ساده و خوشمزه برای پخت بلال

چند روش ساده و خوشمزه برای پخت بلال

بلال شیرین، یکی از خوش طعم ترین خوراکی های تابستانی به شمار می رود. این میوه از ظاهری جالب برخوردار است که برای ساخت وسیله های زیادی از آن الگوبرداری می شود مثلا قبلا به شما یاد دادیم چگونه جامدادی ذرتی درست کنید. در این مطلب، سه راه ساده و جذاب برای پخت ذرت به شما ارائه می گردد.

برای پخت بلال ، بهتر است از ذرت های تازه چیده شده استفاده کنید. چرا که با گذشت هر روز، قندهای موجود در مغز بلال بیش از قبل آهاردار شده و طعم جذاب آن کم کم از بین می رود.

  1. آن را بجوشانید.

پخت بلال _ کادو

جوشاندن، یک روش کلاسیک برای تهیه بلال شیرین و پخت بلال است. شما می توانید برای این کار از یک ماهیتابه پهن و تخت استفاده کرده و یا تعداد بیشتری از ذرت ها را در یک قابلمه بلندتر قرار داده و همه را با هم بجوشانید. در هر صورت، ظرف را با آب کافی برای پوشاندن کل ذرت ها پُر کنید و آب را به جوش بیاورید.

پوسته بیرونی و بافت نخی روی ذرت ها را جدا کنید. یک قاشق غذا خوری نمک را در آب ریخته و ذرت را به آن اضافه کنید. اگر ذرت شما بسیار تازه است، کافی است آن را به مدت سه تا پنج دقیقه بجوشانید. اما برای ذرتی که چند روز از چیده شدنش می گذرد، شش تا هشت دقیقه لازم است.

  1. آن را مایکروویو کنید.

پخت بلال _ کادو

اگر می خواهید تنها چند تکه ذرت برای شامتان بپزید و نمی خواهید از یک قابلمه بزرگ آب جوش برای این کار استفاده کنید، روش مایکروویو می تواند بسیار موثر باشد. ذرت ها را در پوسته خود نگاه دارید، و هر بار دو عدد از آنها را با درجه بالا به مدت ۴ تا ۶ دقیقه داخل مایکروویو نگاه دارید. اجازه دهید به اندازه کافی خنک شوند و سپس، پوسته و بافت نخی آنها را جدا کنید.

  1. آن را کباب کنید.

پخت بلال _ کادو

بلال کباب شده یکی دریگر از روش های پخت بلال است، عطر دودی جذابی را به ذرت اضافه می کند. برای این کار، پوسته ذرت را بکنید، اما آنها را از ساقه انتهای بلال جدا نکنید. سپس، بافت نخی را جدا کنید و سطح بلال را با روغن زیتون بپوشانید. پوسته ها دوباره روی ذرت بازگردانید و آنها را با یک رشته نخ یا فویل آلومینیومی ببندید.

ذرت ها را روی دستگاه گریل با درجه گرمای متوسط کباب کنید. شما بهتر است نکاتی را درباره نحوه گریل کردن غذاهای مختلف بدانید. ذرت ها را هر مدت یکبار بچرخانید تا زمانی که پوسته های بیرونی نیم سوز شوند. این کار معمولا ۱۵ دقیقه طول می کشد. اجازه دهید ذرت ها به اندازه کافی سرد شوند، و سپس پوسته ها را جدا کرده و بلال را میل نمایید.

منبع: thekitchn

 

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *