پنینی مرغ-کادو

پنینی مرغ و پستو، یه ساندویچ ایتالیایی خوشمزه

پنینی مرغ و پستو، یه ساندویچ ایتالیایی خوشمزه

پنینی یه ساندویچ ایتالیاییه خیلی خوشمزه ست که اکثرا با نون باگت درست میشه. این ساندویچ که درست کردنش خیلی راحت و سریعه در دنیا طرفدارای زیادی داره، خصوصا پنینی مرغ از معروفترین ساندویچ های پنینی است.

تو این ویدیو طرز تهیه پنینی مرغ و پستو رو  می بینید که مخلوطی از مرغ، پستو، سبزیجات و پنیره که همه بین یه نون باگت خوشمزه قرار می گیرن. دستور پخت اون ساده، سریع و بسیار خوشمزه ست. پنینی انواع مختلف داره.

در ابتدا دو تکه از مرغ پخته رو تکه تکه کنید. نصف پیمانه فلفل دلمه خورد کنید و یک پهارم پیمانه پیاز قرمر. دستگاه پنینی رو پیش گرمایش بدین و در همین حین نونتونو به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و هر تکه رو از وسط ببرید.

سس پستو رو روی هر چهارتکه نان بریزید، شما به نصف پیمانه سس پستو برای این دستورالعمل نیاز دارید. طرز تهیه سس پستو رو می تونید توی سایت ببینید.

تکه های مرغ رو روی این چهار تکه نان بریزید و بعد فلفل دلمه هارو روی نون ها بریزید و در آخر پیاز قرمز خورد شده. بعد از این روی هر تکه نان نصف پیمانه پنیر رنده شده بریزید. سپس دو تکه نون رو روی هم قرار بدید تا چهار ساندویچ کامل داشته باشید.

ساندویچ هارو به مدت پنج دقیقه توی دستگاه توستر پنینی قرار بدید تا نون ها تست بشن و پنیر آب بشه. می تونید ساندویچ هارو توی فویل بذارید و با درجه ۴۲۵ به مدت ۱۵ دقیقه توی فر قرار بدید.

شما می تونید با یه دستگاه توستر پنینی یه عالمه ساندویچ های خوشمزه رو با سرعت درست کنید، البته دستگاه توستر پنینی کاربردهای دیگه ای هم داره. 🙂

ساندویچ چنینی مرغ و پستو شما آماده ست، امیدوارم از خوردن این ساندویچ لذت ببرید و در قسمت دیدگاه ها مارو از نظراتتون آگاه کنید. :*

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *