طرز تهیه لازانیای مکزیکی - کادو

طرز تهیه لازانیای مکزیکی

طرز تهیه لازانیای مکزیکی

لازانیا یه غذای ایتالیایی خیلی محبوب هست که البته همه جا طرفدار داره مخصوصا بین بچه ها! قبلا هم تو همین بلاگ آموزش غذاهای فرنگی رو داشتیم، اما تو پست امروز قصد داریم براتون طرز تهیه لازانیای مکزیکی رو آموزش بدیم. ویژگی خاص غذاهای مکزیکی تند بودن اون ها هست، و ویژگی خاص این غذا علاوه بر تند بودن، آماده شدن اون در عرض ۳۰ دقیقه ست ! (البته در صورتی که از کنسرو لوبیا توی اون استفاده کنید) پس اگه زمان زیاید برای پخت غذا ندارید، لازانیای مکزیکی پیشنهاد خیلی خوبی هست.

موادی که لازم دارید شامل گوشت چرخ کرده، کنسرو لوبیا و ذرت، گوجه فرنگی خورد شده، فلفل دلمه ای (قرمز یا زرد باشه بهتره)، پنیر پیتزا و چدار، نان (بهتره از نان مدیترانه ای استفاده کنید) و فلفل و ادویه مخصوص تاکو مکزیکی. چون ویدیو آموزشی رو در زیر مطلب براتون گذاشتم دستور رو اینجا نمی نویسم ولی لازمه یه نکاتی رو یادآور بشم. اول اینکه اگه ادویه تاکو مکزیکی ندارید اشکالی نداره، هر چند تو فروشگاهها پیدا می شه اما می تونید از فلفل و ادویه معمولی هم توی این غذا استفاده کنید و میزان فلفلی که می زنید به ذائقه خودتون بستگی داره هرچند، غذاهای مکزیکی به تند بودن معروف هستن.

نکته بعدی استفاده از نان به جای لازانیا توی این غذا هست بهتره از نان مدیترانه ای یا نان گردی که کمی ضخیم هست استفاده کنید، بخاطر همینه که این غذا به نوعی تاکوی مکزیکی هم معروفه. و نکته سومی که تو طرز تهیه لازانیای مکزیکی باید رعایت بشه اینه که حتما کف ظرفی که قراره توی فر بذارین رو سس بریزید چون نونی که ته ظرف هست نباید خشک بشه این غذا باید بعد از پخت هم کاملا آبدار بمونه. اگه این نکات رو رعایت کنید حتما یه لازانیای مکزیکی خوشمزه خواهید داشت. توصیه می کنم امتحانش کنید چون فوق العاده خوشمزه ست!




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *