پاناکوتا توت فرنگی - کادو

طرز تهیه دسر پاناکوتا توت فرنگی

خوراکی های ولنتاین :دسر پاناکوتا توت فرنگی

تو پست های قبل طرز تهیه انواع دسر رو برای شما گذاشتیم، تو این پست و به مناسبت روز ولنتاین آموزش دسر پاناکوتا توت فرنگی رو برای شما خواهیم داشت. درست کردن این دسر راحته و اگه یاد بگیرین می تونید تمام پاناکوتا ها رو درست کنید، کاکائو، قهوه و غیره. دستورالعمل درست کردن همه نوع پاناکوتا به همین صورت هست.

موادی که برای درست کردن دسر پاناکوتا توت فرنگی لازم دارید، شیر، خامه، ژلاتین حل شده در آب، عصاره وانیل و پوره توت فرنگی. ابتدا لازم هست که شیر و خامه و شکر رو توی یه تابه کوچک بریزیم و بهم بزنیم تا شکر کاملا حل بشه. بری این کار تابه رو روی بخار آب قرار بدین و روی حرارت مستقیم نذارید. وقتی شکر حل شد، عصاره وانیل و ژلاتین رو باکمی نمک اضافه کنید و بهم بزنید تا این ترکیب کمی غلیظ بشه. بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید و اون رو توی ظرف مخصوص دسر بریزید. به مدت چهار ساعت و اگر نتیجه بهتری می خواهید به مدت یک شب کامل توی یخچال قرار بدین.

وقتی از یخچال درآوردین باید پوره توت فرنگی رو روی اون بریزید. طرز تهیه پوره توت فرنگی به این شکل هست که توت فرنگی ها رو با کمی شکر می پزید و بعد توی مخلوط کن میریزد تا بصورت پوره در بیاد.

از این دسر خوش طعم و زیبا برای شام ولنتاین با عزیزانتون لذت ببرید. ولنتاین مبارک 🙂

از پکیج های کادویی ولنتاین ما دیدن کنید…

پاناکوتا توت فرنگی - کادو

http://kado.ir/valentine/index.html




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *