شیرینی خانگی-کادو

شیرینی خانگی : گالت گیلاس و زردآلو

شیرینی خانگی : گالت گیلاس و زردآلو

طرز تهیه ­ی گالت (یک کیک فرانسوی گرد و تخت) بسیار ساده و آسان است. زردآلو و گیلاس به کار رفته در این دستور پخت، یک گالت شیرین و خوش طعم را برای شما به وجود خواهند آورد. بهتر است بدانید زردآلو برای داشتن پوستی سالم مفید است. تنها کافی است یک ساعت از وقت خود را صرف کرده و از گالت گیلاس و زردآلو لذت ببرید!

شیرینی خانگی-کادو

دستور العمل تهیه گالت گیلاس و زردآلو:
  • زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱ ساعت
  • زمان سرد شدن خمیر: ۱ ساعت
مواد مورد نیاز:

پوسته گالت:

  • ۱ فنجان (۱۳۰ گرم) آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چای خوری شکر
  • ۲/۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲/۱ قاشق چای خوری دانه رازیانه خرد شده
  • ۴ اونس کره (معادل ۱ قالب، ۸ قاشق غذاخوری، ۱۱۲ گرم)، برش داده شده به قطعات مکعبی
  • ۴/۱ فنجان (۵۷ میلی لیتر) خامه ترش
  • ۱ عدد تخم مرغ، همزده
  • ۱ قاشق چای خوری کرم
  • شکر دانه درشت

مایه گالت:

  • ۱ پوند زردآلو (در حدود ۱۲ زردآلو، ۴۵۰ گرم)، بدون هسته و نصف شده، پوست کنده شده
  • ۸ گیلاس بدون هسته، نصف شده
  • ۴/۱ فنجان (۵۰ گرم) شکر
  • ۱ قاشق چای خوری پوست رنده شده لیمو
  • ۱ قاشق چای خوری نشاسته ذرت برای ضخیم شدن
  • ۴/۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
طرز تهیه:
  1. تهیه خمیر: برای تهیه­ی خمیر، آرد، شکر، نمک، و دانه های رازیانه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط نمایید. کره را اضافه کرده و آن را تا زمانی که مخلوط کاملا یکدست شده و هیچ قطعه­ی از کره بزرگتر از اندازه­ی نخود نباشد، با دستان (تمیز) خود با آرد ترکیب کنید.

یک فرو رفتگی در مرکز ایجاد کرده و خامه ترش را اضافه کنید. از یک چنگال برای ترکیب آرد و خامه ترش استفاده نمایید.

خمیر را به شکل یک توپ در آورده و آن را به صورت یک دایره­ی گرد پهن کنید. سپس، آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.

  1. زردآلوها را با شکر، لیمو، نشاسته، و وانیل ترکیب کنید: زردآلوها و گیلاس ها را در دو کاسه جداگانه قرار دهید. در کاسه حاوی زردآلو، شکر، لیمو، نشاسته، و عصاره وانیل را اضافه نمایید. آنها را به آرامی با هم مخلوط کنید.

شیرینی خانگی-کادوشیرینی خانگی-کادو

  1. رول کردن یا غلتاندن خمیر: خمیر را رول کرده و آن را بر روی یک ورق پخت کاغذی قرار دهید.

شیرینی خانگی-کادو

  1. زردآلوها و گیلاس ها را بر روی خمیر رول شده قرار دهید: زردآلوها را در یک الگوی دایره ای در مرکز خمیر قرار داده و یک مرز ۲ و ۲/۱ اینچی از لبه خمیر ایجاد کنید. قطعات گیلاس را بر روی سطح خمیر بپراکنید.

شیرینی خانگی-کادوشیرینی خانگی-کادو

  1. لبه های خمیر را به داخل تا بزنید: لبه های خارجی دور خمیر دایره ای را بر روی میوه ها تا بزنید.

اگر خمیر شما در این مرحله چسبنده شده بود، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار داده و سپس به کار خود ادامه دهید.

  1. فر را روشن کرده و به دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۹۰ درجه سانتیگراد) برسانید.
  1. تخم مرغ همزده را با یک برس مخصوص بر روی لبه های پوسته خمیر اعمال کرده، و مقداری شکر دانه درشت را بر روی آن بپاشید: تخم مرغ همزده و کرم را با هم مخلوط نمایید. آن را به آرامی و با یک برس بر روی لبه­ی بیرونی پوسته خمیر اعمال کنید. سپس، شکر دانه درشت را بر روی آن بپاشید.

شیرینی خانگی-کادو

  1. پخت: خمیر را به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه بپزید. اگر در نیمه­ی راه فرآیند پخت، پوسته گالت بیش از حد برشته شد، آن را با فویل بپوشانید. هنگامی که مایه گالت پف کرده و غلیظ شده و خمیر آن به خوبی برشته شد، آن را از فر خارج کنید. در نهایت، می توانید گالت خود را پس از سرد شدن سرو نموده و آن را در کنار دوستان و خانواده صرف کنید.

شیرینی خانگی-کادو

منبع: simplyrecipes




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *