سبزه گندم-کادو

خواص سبزه گندم چیست؟

خواص سبزه گندم چیست؟

سبزه گندم چیست و چرا باید آن را مصرف کنیم؟

سبزه هفت سین که اکثرا سبزه گندم است از بذر گندم به وجود آمده و به طور سنتی به همان گندمی تبدیل می شود که ما در نان، جو، جوی دوسر، و چاودار مصرف می کنیم. هنگامی که گندم به شکل سبزه گندم است (به رنگ سبز تیره و شبیه به چمن) در واقع در اوج مزایای تغذیه ای خود قرار داشته، و از غلظت بسیار بالایی از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، آنتی اکسیدان ها، آنزیم های زنده، کلروفیل، و غذاهای گیاهی برخوردار می باشد. جالب است بدانید که سبزه گندم قبل از تبدیل شدن به گندم، به طور کامل فاقد گلوتن است.

سبزه گندم-کادو

مزایای تغذیه ای سبزه گندم:
  • مواد مغذی ۲ میلی لیتر از آب سبزه گندم، معادل با مصرف ۲ پوند سبزی است.
  • آب سبزه گندم حاوی ۷۰٪ کلروفیل است.
  • کلروفیل، اساس تمام زندگی های گیاهی است. این ماده از اکسیژن بالایی برخوردار بوده، و اجازه می دهد که مغز و تمام بافت های بدن، عملکردی در سطح مطلوب داشته باشند.
  • کلروفیل، جریان خون را بازسازی می کند (مناسب برای افراد کم خون).
  • محتوای منیزیم بالا در کلروفیل، منجر به ایجاد آنزیمی می شود که هورمونهای جنسی را به حال اول باز می گرداند.
  • سبزه گندم، حاوی بیش از ۱۰۰ عنصر مورد نیاز انسان ها است. اگر این سبزه در خاک ارگانیک رشد کند، می تواند ۹۲ عنصر از ۱۰۲ ماده معدنی شناخته شده را از خاک جذب نماید.
  • کلروفیل، مواد مخدر را از بدن شستشو داده و خارج می کند.
  • کلروفیل، سموم را خنثی نموده، به پاک کردن کبد کمک کرده، و مشکلات قند خون را بهبود می دهد.
  • به جلوگیری از بروز آکنه کمک نموده و به التیام زخم آکنه کمک می کند.
  • از سفید شدن مو جلوگیری می کند.
  • به درمان مشکلات پوستی، مثل اگزما یا پسوریازیس کمک می کند.
  • روند هضم را بهبود داده و حس گرسنگی را به تاخیر می اندازد.

منبع: thechalkboardmag

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *