تهیه قهوه-کادو

روش های مختلف تهیه قهوه در سراسر دنیا

روش های مختلف تهیه قهوه در سراسر دنیا

قهوه نوشیدنی پرطرفدار در سراسر دنیا به روش های مختلف تهیه می شود و مردم سراسر کشور بنابر ذائقه و سلیقه خود آن را درست کرده و می نوشند. طعم های مختلف قهوه می توانند تجربه متفاوتی برایتان باشند. در این مطلب، روش های مختلف تهیه قهوه در سراسر جهان قهوه می نوشند به شما ارائه خواهد شد. 

کافیوست (Kaffeost)، فنلاند

تهیه قهوه-کادو

در کشور فنلاند، قهوه داغ بر روی تکه های جوستولیپا (juustoleipä) یا پنیر دلمه بسته ریخته می شود. در حالی که ممکن است این ترکیب برای شما کمی عجیب و نچسب باشد، مردم فنلاندی عاشق این نوشیدنی عجیب و غریب هستند.

تورک کهوسی (Türk Kahvesi) – ترکیه

تهیه قهوه-کادو

دانه های قهوه بو داده شده در یک کتری یا ظرف مسی یا برنجی خاص با نام سزوه (cezve) جوشیده می شوند. قهوه ترک به صورت فیلتر نشده آماده می گردد، و بنابراین، تفاله قهوه در قسمت پایینی فنجان قرار می گیرد. روش تهیه قهوه ترک سنتی کمی با این نوع قهوه متفاوت است.

یوان یانگ (Yuanyang) – مالزی

تهیه قهوه-کادو

این نوشیدنی خوشمزه و قوی (که می تواند گرم یا سرد باشد)، از سه قسمت قهوه سیاه و هفت قسمت چای شیر سبک هنگ کنگ (ترکیبی از چای سیاه و شیر) تشکیل شده است.

فلت وایت (Flat White) – استرالیا

تهیه قهوه-کادو

این قهوه محبوب استرالیایی، که شبیه به قهوه لاته (هر چند در حجم کمتر) می باشد، با ریختن میکروفوم (شیر جوشیده شده مخملی) بر روی یک شات اسپرسو تهیه می شود.

فرپه (Frappé) – یونان

تهیه قهوه-کادو

فرپه که توسط یک نمایندگی نسکافه (Nescafé) در سال ۱۹۵۷ ابداع شد، یک نوشیدنی تابستانی محبوب در یونان به شمار رفته و از قهوه سرد فوری و فوم (کف) شیر تشکیل شده است.

اسپرسو رومانو (Espresso Romano) – ایتالیا

تهیه قهوه-کادو

یک اسپرسوی ایتالیایی واقعی همراه با یک برش لیمو سرو می شود.

کا فه دا (Cà phê đá) – ویتنام

تهیه قهوه-کادو

این آیس کافی یا قهوه سرد ویتنامی که معمولا بسیار شیرین و بسیار قوی است، با قهوه دانه درشت بوداده تلخ تهیه شده و مستقیما از طریق یک فیلتر فرنچ دریپ (French drip) به یک فنجان شیر و یخ اضافه می شود. طرز تهیه فهوه سرد ویتنامی بسیار ساده است.

کافه د اولا (Café de Olla) – مکزیک

تهیه قهوه-کادو

قهوه سنتی مکزیکی که  با مقداری چوب دارچین جوشانده می شود، از پیلونسیلو (نیشکر تصفیه نشده) استفاده کرده و در یک لیوان یا ماگ سفالی سرو می گردد.

کافه توبا (Café Touba) – سنگال

تهیه قهوه-کادو

این نوشیدنی با فلفل گینه و گاهی اوقات، ادویه گل میخک طعم دهی می شود. ادویه های مورد نظر با دانه های قهوه مخلوط شده و بو داده می شوند. سپس، برای استفاده در تهیه قهوه، فیلتر می گردند.

کافه زینو (Cafezinho) – برزیل

تهیه قهوه-کادو

کافه زینو، محبوب ترین نوشیدنی مردم محلی برزیل به شمار می رود. این نوشیدنی هم شبیه به اسپرسو، فنجان های قوی و کوچکی از جاوا (java) هستند. تنها تفاوت آن این است که کافه زینو از قبل شیرین شده و به طور کلی، مستقیما با شکر دم می کشد.

کافه بومبون (Cafe Bombon) – اسپانیا

تهیه قهوه-کادو

برای کسانی که از یک قهوه شیرین لذت می برند، کافه بومبون اسپانیا انتخاب مناسبی خواهد بود. این نوشیدنی به شدت غلیظ و شیرین بوده، و مقدار مشابهی از شیر تغلیظ شده درون قهوه سیاه ریخته می شود.

وینر ملانج (Wiener Mélange) – اتریش

تهیه قهوه-کادو

این نوشیدنی هم درست مانند کاپوچینو، اسپرسویی است که با شیر جوشیده و فوم شیر ترکیب می شود.

کافه آ لیت (Café au lait) – فرانسه

تهیه قهوه-کادو

فرانسوی ها دوست دارند نوشیدنی صبح خود را با یک ترکیب مساوی از شیر جوشیده و قهوه تازه دم تهیه نمایند.

قهوه ادویه دار (Spiced coffee) – مراکش

تهیه قهوه-کادو

این ترکیب معطر قهوه تیره، ادویه جات گرمی مانند هل، فلفل سیاه، دارچین، میخک، و جوز را با هم مخلوط می کند.

کافه کوبانو (Café Cubano) – کوبا

تهیه قهوه-کادو

این قهوه ممکن است در یک فنجان کوچک سرو شود، اما یک نوشیدنی بسیار قوی بوده و در واقع، اسپرسویی است که با شکر دم می کشد.

منبع:

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *