آموزش آشپزی-کادو

آموزش آشپزی : طرز تهیه کره عسل توت فرنگی!

آموزش آشپزی : طرز تهیه کره عسل توت فرنگی! 

صبحانه یکی از مهم ترین وعده های غذایی است. شما می توانید صبحانه های مقوی برای خود تهیه کنید. یکی از این صبحانه های مقوی معجون جو پرک است. اما در این آموزش آشپزی طرز تهیه کره عسل توت فرنگی را یاد می گیرید. این ترکیب کره عسل، یک راه فوق العاده برای لذت بردن از میوه توت فرنگی در بهترین حالت و طعم آن است. در این دستورالعمل ، توت های خرد شده با کره نرم شده، عسل، و پرتقال مخلوط شده و یک ترکیب شیرین و خوش طعم به دست می دهد که می تواند بخشی از صبحانه شما در این زمان سال باشد. شما می توانید این ترکیب را بر روی بیسکویت های گرم، نان ذرت، یا نان تست اعمال کرده و یا با یک وافل یا پنکیک خوب و خوشمزه ترکیب نموده و میل کنید. اگر به دنبال یک رژیم کم کالری صبحانه هستید ما رژیم کم کالری موز را پیشنهاد می کنیم. 

آموزش آشپزی-کادو

مواد اولیه لازم برای تهیه کره عسل توت فرنگی:

  • ۲ قالب (۸ اونس) کره، برش داده شده به مکعب های ۱ اینچی، در دمای اتاق
  • ۴/۱ فنجان عسل
  • ۴/۱ قاشق چای خوری پوست پرتقال رنده شده تازه
  • ۴/۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲/۱ فنجان توت فرنگی تازه، خرد شده
مقدار کره عسل توت فرنگی به دست آمده:  ۲ فنجان

کره، عسل، پوست پرتقال رنده شده، و نمک را در یک پروسسور غذایی که دارای یک پیوست تیغه ای است ترکیب کنید. این فرایند را در حدود ۲۰ ثانیه ادامه داده، و در اواسط این زمان، مواد موجود در اطراف کاسه را پایین آورده و در دسترس تیغه ها قرار دهید. این کار را تا زمانی که به یک مخلوط سبک و خمیری دست یابید، ادامه دهید. در این مرحله، توت فرنگی ها را تا زمانی که به خوبی با مخلوط مورد نظر ترکیب شوند، (در حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه) با دستگاه به هم بزنید.

مخلوط کره توت فرنگی را می توان بلافاصله استفاده کرده و یا به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار دهید تا قبل از صرف شدن مقداری سفت و محکم شود.

نکته:

نحوه ذخیره سازی: کره توت فرنگی باقیمانده را در یک ظرف پوشیده داخل یخچال قرار داده، و یا آن را با استفاده از قاشق داخل یک نایلون پلاستیکی مناسب ریخته و به شکل یک رول استوانه ای درآورید. هنگامی که این ترکیب را داخل یخچال نگهداری کنید، بهترین زمان مصرف آن چیزی در حدود یک هفته است. همچنین، می توانید این ترکیب را تا ۳ ماه داخل فریزر ذخیره نمایید.

منبع: thekitchn

 




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *