شیرینی نارگیلی خانگی-کادو

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی بدون نیاز به فر

طرز تهیه شیرینی نارگیلی خانگی بدون نیاز به فر

در فرهنگ ما ایرانی ها عید نوروز با درست کردن شیرینی پیوند خورده، خیلی از ایرانی ها شیرینی های عید رو خودشن درست می کنن و بعضی دیگر شیرنی های خانگی می خرند. توی سفره هفت سین و زمان تحویل شدن سال هم حتما با شیرینی از همدیگه پذیرایی می کنن. به همین دلیل ما هم براتون طرز تهیه شیرینی های خانگی مختلف برای عید رو می ذاریم که درست کردنشون راحته تا شما هم شیرینی هاتون رو خودتون و با سلیقه خودتن درست کنید.  در این ویدیو طرز تهیه یک نوع شیرینی نارگیلی خانگی رو می بینید که درست کردنش بسیار راحته و فقط به ۱۰ دقیقه زمان نیاز داره.

برای درست کردن این شیرینی خوشمزه به ۲۰۰ گرم پودر نارگیل، ۲۰۰ گرم شیر غلیظ یا شیر عسل و یک قاشق غذاخوری پودر هل سبز نیاز دارید و مقداری کشمش برای تزیین روی شیرینی ها.

در ابتدا پودر نارگیل رو توی ماهیتابه و با حرارات ملایم به مدت ۴ تا ۵ دقیقه تفت بدید و بعد شیر غلیظ و یا شیرعسل رو به اون اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بذاربد این مخلوط ۳ تا ۴ دقیقه روی حرارات بمونه. بعد از مدتی که مواد حالت پسبندگی پیدا کردن اون رو از روی حرارت بردارید و پودر هل سبز رو بهش اضافه کنید (این مرحله اختیاریه و اگه هل دوست ندارید می تونید اضافه نکنید).

بعد از اینکه تمام مواد رو با هم مخلوط کردید، از خمیر به دست اومده بردارید و اونو به شکل توپ های کوچیک در بیارید و توی پور نارگیل بچرخونید تا دور اونو کاملا پودر نارگیل بگیره. باقیمونده خمیر رو هم به همین شکل درست کنید.

شیرینی های نارگیلی شما آماده ان، می تونید اون هارو با کشمش یا پسته یا هرچیری که دوست دارید تزیین کنید.

این شیرینی های نارگیلی رو می تونید توی پودر پسته یا کنجد هم بذارید و اون هارو متنوع تر کنید.




پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *